AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kozaklı ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak AK Parti Kozaklı İlçe Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz,
 parti teşkilatınca düzenlenen istişare toplantısına katıldı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ilçeye yeni yapılacak olan devlet hastanesi projeleri hakkında Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay ve ilçe teşkilatı ile karşılıklı istişarelerde bulundu. 

Ardından, Kozaklı Kapalı Spor Salonu´nda incelemelerde bulundu. Kozaklı Kapalı Spor Salonumuzun bakımlarını yaptırarak, salonumuza modern bir çehre kazandıracağız. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için spora ve gençlerimize önem veriyoruz diyerek Çalışmalar hakkında bilgi alan Açıkgöz, daha sonra yapımı devam eden Kozaklı Hükümet Konağı ve Adliye Binası inşaatını gezdi.

Buradaki incelemelerin ardından Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine giden Açıkgöz, burada Nevşehir Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İncelemeleri sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz, "Kozaklı İlçe Başkanlığımızda AK dava arkadaşlarımızla bir aradayız. Kozaklı’nın gelişen ve büyüyen Nevşehir’imizin öncü ilçelerinden biri olması için hemşerilerimizle hep birlikte çalışıyoruz" dedi...

Açıkgöz, "Yapımı devam eden Kozaklı Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunduk. Kozaklı’ya yakışır modern yapılarla; nitelikli ve kaliteli hizmetin, AK yatırımların 15 yıldır olduğu gibi sürekliliğinin sağlanması için çaba sarf ediyoruz. " dedi.





Haber: Emrah Tufan