Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve teşkilat yönetiminden oluşan 52 kişilik Ürgüp heyeti Ak Parti Grup toplantısına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinlediler.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatını Mecliste Görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Milletvekili Açıkgöz açıklamasında, "AK Parti Ürgup İlçe Teşkilatımızın geleneksel hediyesini Nevşehir Milletvekilleri olarak İlçe Başkanımız Ali Özer ve Ürgüp Belediyesi Başkanımız Fahri Yıldız ile Milletimizin Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a takdim ettik" dedi.

Hediye takdimi vesilesi ile kısa da olsa bir görüşme imkanı bulduklarını ifade eden TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekilleri ile AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın da hazır bulunduğu görüşme ile ilgili, şunları söyledi;

Kendilerine Nevşehir ve Ürgüplülerin selamlarını ve dualarını ilettik. Bu anlamlı hediyeleri için teşekkür eden Sayın Cumhurbaşkanımız'da ,   "Bende sizin vasıtanızla tüm Nevşehirli hemşehrilerimize selamlarımı gönderiyorum" dedi.

Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen Kılıç hediyesi hakkında da şunları ifade etti; Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a “Kılıcınız keskin olsun” diyerek 100 yıllık tarihi bir kılıç takdim ettik. Kılıfı gümüş kaplı 100 yıllık tarihi Kılıç üzerinde "La Galibe İllallah". (Allah'tan başka zafer sahibi yoktur.) yazısı yer alıyor. 


Başaramayacaklar...
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,"Halen anlamayanlar var. Biz şuanda sadece PKK veya PYD'yle değil...! 7 düvele karşı mücadele ediyoruz....
 Ama, "Biz ‘La galibe illallah’ demeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki Allah’tan başka zafer sahibi yoktur, gerçek muzaffer olan da milletin ta kendisidir.' dedi ve ekledi “La galibe illallah” düsturunu akıllarından çıkarmadan yola devam edeceklerini aktardı. 

“LA GALİBE İLLALLAH”
Açıkgöz, "Türkiye, umudun adıdır; Galip olan sadece Allah'tır." "Türkiye sadece bir ülkenin adı değildir. Türkiye aynı zamanda yüz milyonlarca, mazlum, mağdur mümin için umudun adıdır.Bir kez daha söylüyorum; başaramayacaklar! Eğer mesele sayı üstünlüğü, silah üstünlüğü olsaydı; Alparslan başaramazdı, Kılıçarslan başaramazdı. melikşah başaramazdı, murat hüdavendigar başaramazdı. Eğer mesele sadece teknoloji olsaydı; Çanakkale Savaşı farklı sonuçlanırdı, Kurtuluş Savaşı farklı sonuçlanırdı. Milletimizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar, Ay Yıldızlı Bayrağımızın göklerde dalgalanmasına mani olamayacaklar, minarelerde günde 5 vakit okunan ezanları susturamayacaklar. Aslolan ne biliyor musunuz? "la galibe illallah." "Galip olan sadece Allah'tır" bunu bileceğiz."

Milletvekili Açıkgöz, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın da söylediği gibi, "Başaramayacaklar, milletimizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar, ayyıldız bayrağımızın göklerde dalgalanmasına mani olamayacaklar. Minarelerden günde 5 vakit okunan ezanları susturamayacaklar" dedi.