2018 yılına ilişkin bütçe görüşmeleri Meclis'te yılın bu son günlerinde yoğun mesai ile devam ediyor.  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde devam eden ''2018 Yılı Bütçe Kanun Tasarısı'' hakkında yapılan görüşmeler zaman zaman meclisin karışmasına ve çok sert tartışmalara neden oldu.

TBMM'de Sabah saat 04.05 kadar süren mesaide, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de Divan Katip Üyesi olarak geceli gündüzlü çalışmalarını sürdürüyor. 

Açıkgöz: "Durmak Yok Çalışmaya Devam..."
Sabah saatlerine kadar süren Bütçe görüşmelerine ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz; "Gazi TBMM’mizde sabah saat 04.05 olmasına rağmen 2018 yılı Merkezi Bütçe Kanun Tasarısının maddelerini görüşmeye devam ediyoruz. Her şey Güçlü Türkiye için..." dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında “AK Parti iktidarı olarak 15 yıldır güçlü Türkiye için çalışıyoruz. Bizim derdimiz bugün olduğu gibi yarın da mutlu, huzurlu, müreffeh bir Türkiye inşa etmeye çalışmak. Daha yapacak çok işimiz var milletimizle el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.