AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünü ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretinde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkan adayı Mehmet Aktürk, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftci ve İl Genel Meclis üyesi adayı Gürbüz Dinç'te eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet, ziyaretinde Taşkınpaşa Köyünün Muhtarı Mehmet Aydın ve vatandaşlar ile görüştü.

Taşkınpaşa Köyünde vatandaşlar ile sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Açıkgöz, çözüm yolu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; "Ürgüp/Taşkınpaşa Köyümüzdeyiz. “Hemşerilerimizin Sayın Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti sevdası bizleri mutlu ediyor. Güçlü Türkiye’nin bekası için Cumhur İttifakımızı milletimiz kurdu. Milletimiz, kim kiminle kol kola gayet iyi görüyor. 31 Mart’ta milletimiz, sandıkta cevap verecek.” dedi.

Açıkgöz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi "Cumhur İttifakı'nın karşısındaki CHP/HDP/İyi Parti/Saadet Partisi'nden oluşan Zillet İttifakı'na 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Osmanlı Tokadı atılacağını söyledi.