AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Kanada/ Montreal'de gurbetçilerimize hitap etti.

Açıkgöz: "Montreal 'de gurbetçi kardeşlerimizle hasbihal edip, Mesele Memleket Meselesi Güçlü Türkiye için Daima Millet Kararımız Evet diyoruz.

Daha güçlü Türkiye için daha güçlü ekonomi için, daha güçlü kalkınma için hep birlikte Türkiye için Montreal 'deyiz.


Buradan Montreal 'deki bütün gurbetçi kardeşlerimi, Kanada'daki soydaşlarımızı ve gurbetçi bütün kardeşlerimi selamlıyorum.

Sizlerin desteği ile EVET ile birliğimize, beraberliğimize sahip çıkacağız, güçlü Türkiye ' nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz.

Hain FETÖ ve şer odakları 15 Temmuz'da milletimizin birliğini, kardeşliğini, Türkiye' mizi ve milletimizi hedef aldı. Milletimiz tankların önüne kendilerini siper ederek alçaklara fırsat vermedi. Vatanına,bayrağına, devletine, milletine ve Reis'imiz Sn Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı. Allah, hepinizden razı olsun. Güçlü Türkiye'nin teminatı aziz milletimizdir, siz değerli kardeşlerimizdir.

Biz bölgemizde huzur istiyoruz,barış istiyoruz. Biz dünyada huzur istiyoruz, barış istiyoruz. Barışın ve Güçlü Türkiye'nin teminatı sizsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni inşa edeceğiz. Daha fazla büyümenin ve kalkınmanın önünü açacağız ve terörün kökünü kazıyacağız.

16 Nisan millet iktidarının güçleneceği vakittir. 16 Nisan milli iradenin şaha kalktığı gün olacaktır. Sizlerin EVET oyuyla Türkiye kazancak.

Muasır medeniyetler seviyesine gidecek Türkiye'yi geleceğe hazırlayacak, çocuklarımızın mutlu yarınları için 16 Nisan'da Kararımız Evet

Ey Batı; bırak sen demokrasi nutukları atmayı, Çanakkale geçilmez diyenlerin torunlarına bak, Montreal' deki gurbetçi kardeşlerimize bak.

Yüreği vatan aşkıyla atan gurbetçi kardeşlerimiz 'Tek Vatan, Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak' için Güçlü Türkiye İçin Evet diyor.

Denizin altından arabaları ve trenleri geçirdik. İşte istikrarın gücü, güçlü iktidarın farkı bu.Burada da gönülleri birleştirmeye geldik.

Milletin Lideri, ümmetin umudu, mazlumların gür sesi Cumhurbaşkanımız Erdogan 'ın ve Basbakan 'ımızın sizlere selamlarını ve muhabbetlerini getirdik.

Bizim gönül coğrafyamızda yüreği vatan ve millet aşkıyla çarpan yürekler her yerde her vakit birdir, beraberdir, birlikte Türkiye'dir.

Sizleri Allah' a emanet ediyorum, kalın sağlıcakla..."