AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Zahire Pazarı’ndaki esnafları ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Zahire Pazarımızda yerel yönetimlerin, ekonomimizin can damarı kadim esnaflarımızla ve aziz hemşerilerimizle bir aradayız.‬ “31 Mart 2019 seçimlerinde #Önce Millet Önce Memleket diyerek milletimizin zaferini yine milletimizin desteğiyle kazanacağız. Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile Nevşehir’de AK Belediyeciliğe devam diyeceğiz. İlçelerimizde ve beldelerimizde AK Belediyeciliği daha çok hizmetle taçlandırmaya, gece gündüz demeden milletimizin 7/24 hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, milletimizin partisidir.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz ve Başkan Adayı Arı'ya zahire pazarı ziyaretlerinde AK Parti Merkez ilçe Başkanı Edip Avşar eşlik etti.