AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Islah OSB'de NESİAD Başkanı İlhan Kahraman ile biraya gelerek, başta Nevşehir'e sanayi yatırımları olmak üzere birçok konuda görüş alış verişinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Nevşehirli İşadamlarımızdan İlhan Kahraman' ı ziyaretimizde, işadamlarımızın ilimize yatırımlarını artırması konusunda istişarelerde bulunduk" dedi.

Görüşme ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Açıkgöz, “Çok değerli Nevşehirli Sanayici iş adamı İlhan Kahraman’ı ziyaret etmek istedik, bir araya geldik dedi.

Milletvekili Açıkgöz Nevşehirli Sanayicilere Seslendi:" Şimdi Daha Çok Üretmek Daha Çok Yatırım Yapmak ve Daha Çok Kazanmak Zorundayız!"

Nevşehir’i tanımlamak için pek çok cümle kurulabileceğini belirten Milletvekili Açıkgöz şöyle konuştu: “Nevşehir elbette bir tarım şehri, Nevşehir bir tarih, bir kültür, bir turizm, bir medeniyet şehri, Taşı toprağı Altın Nevşehir kadim bir Anadolu şehri, Nevşehir aynı zamanda önemli değerleri ile işlenmemiş bir endüstri şehri. Bütün bunlar Nevşehir için söylenebilir ama hepsini kapsayacak, öncelikle Nevşehir bir üretim şehri,  onun da ötesinde Allaha çok şükür bir bereket şehri. Bereketi fark edebilen, bereketi hak edebilen, bereket için gayret sarf edip o lütfa erebilen güzel insanların şehri Nevşehir.

Bu güzel insanların şehrinde bizler memleket derdiyle Nevşehir için Nevşehir ve bu güzel insanlar için daha iyisini nasıl yapabiliriz arayışı, kaygısı, derdiyle uğraşıp çaba harcar iken bu güzel saatte çok şükür OSB'miz de çarklar dönüyor üretim devam ediyor.

Fabrikalarda, vardiyalarda emekler helalinden işleriyle buluşuyor. Günün bu vakti gün boyu insanların helal alın teriyle, toprak tabiri caizse duyabilenlere ilahi musikiler fısıldayarak bereket üretmeye, ümit üretmeye, umut üretmeye, devam ediyor. Gündüz boyu alın terini göz nurunu işiyle toprakla buluşturmuş insanların akşam saatlerinde çekildikleri yuvalarında insana dair küçük, mutlu, keyifli hayaller kuruluyor. Ülkeye dair büyük hayaller kuruluyor, evet bu milletin büyük hayalleri var. Bu millet 15 Temmuz ile başlayan süreçte gösterdi ki bu büyük hayalleri kurmayı sonuna kadar hak etmiş. Bu büyük hayaller hepimizin ortak mesaisiyle önce ideallere, sonra hedeflere, menzillere dönüşecek. Bizim emeğimizle, irademizle, kararlılığımızla buluşacak ve bu büyük millet ve bu büyük millete vatan olarak bahşedilmiş bu mukaddes coğrafya inşallah çok geç olmadan hayallerimizi süsleyen o engin büyük istikbale kavuşacak.” dedi.

Devletimiz sanayicinin risklerini paylaşacak, Sanayicimizde daha çok yatırım yapacak daha çok kazanacak diyen Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, 15 Temmuz sonrası gelinen noktada şimdi Nevşehirli sanayicimize büyük iş düşüyor! Sanayicimiz şimdi Daha çok çalışmak, daha çok üretmek ve daha çok yatırım yapmak zorunda. Bu konuda bizlerde AK Parti hükümeti olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Durmak Yok Yola Devam...!

Türkiye’nin çok güçlü bir ülke olduğunu söyleyen Açıkgöz, 15 Temmuz sonrası kendilerini ifşa eden karanlık zihniyetin bazı iç ve dış uzantıları, ülkemizin AK Parti iktidarı ile koyduğu hedeflere ulaşmaması için her türlü hile, düzen ve düzenbazlıkla yolumuza taş koymaya çalışıyor. Ama bu hain odaklar şunu çok iyi bilmedirler ki;  Biz bu aziz milletimizle birlikte, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ile ortaya koyduğumuz bu hedeflerden bizleri kimse alıkoyamayacaklar. Yeni Türkiye yolunda ki bu kararlılığımızı herkesin çok iyi bilmesini istiyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehirli Sanayici İş Adamı İlhan Kahraman'da Milletvekilimiz Açıkgöz'ün bugünkü ziyareti ve son zamanlarda ülkemizin geçirdiği sıkıntılı dönemde ihtiyaç duyulan ümit, umut, moral ve kararlılığı ifade etmek üzere aramızda bulunmasından her zaman olduğundan çok daha fazla mutluluk duyarak kuvvet aldıklarını ifade etti. Kahraman, Bizler üreten Sanayici iş adamları olarak ilimizin ülke ekonomisine katkı sağlaması adına gereken tüm özveri ve çalışmaları yürütüyoruz. Yatırımlarımızla üretimimiz sürecek, Nevşehir Büyüyecek, Türkiye'miz 2023, 2071 hedeflerine inşallah en kısa sürede ulaşacaktır dedi.


Ziyarette Nevşehir Islah OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kahveci de hazır bulundu.