AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlar ile tek tek görüşerek taleplerini dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, iletilen konularla ilgili notları alıp, taleplerin çözüme kavuşturulması doğrultusunda girişimlerde bulundu.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği program kapsamında kendisini ziyaret eden sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle, muhtarlarla ve hemşehriyle biraraya geldi. Misafirleriyle hasbihal eden Milletvekili Açıkgöz, kendisine iletilen talep ve önerileri dinleyerek, not alarak iletilen konuların çözümü noktasında da gerekli görüşmelerde bulundu.

Açıkgöz, ‪“Vatandaşlarımızın dileklerini ve temennilerini dinleyerek, büyüyen Nevşehir için çalışmaya gayret gösteriyoruz çünkü Sevdamız Nevşehir” dedi.

AÇIKGÖZ: 'GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDİYORUZ' 

Kendisini ziyarete gelenlerle, görüşmek isteyenlerle hem sohbet ediyor, hemde istek ve taleplerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Milletvekili Açıkgöz, “Milletimizin 24 Haziran’da bize vermiş olduğu emanetin gereği olarak Ankara ve ilimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızdan arda kalan zamanlarımızda ‘Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır” anlayışı ile vatandaşlarımızın düğün, nişan, sünnet ve acılı günleri cenazelerine katılmaya çalışıyoruz. Ayrıca İl Başkanlığımızda düzenlediğimiz ‘Halk Günü Buluşması’ adı altında gönüllerine girdiğimiz hemşehrilerimizle buluşup, sorun, talep ve önerilerini dinliyoruz. Bize iletilen konuların çözümü noktasında takipçisi oluyoruz. Çözüm odaklı siyaset anlayışı ile toplumun her kesimini kucaklamaya, dinlemeye, istişare ederek buna yönelik çalışmalar üretmeye devam ediyoruz. ” dedi.