AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Voleybol'da Nevşehir İl 1.'si olan Özyayla Ortaokulu öğrencilerini ziyaret ederek şampiyon öğrencilerle birlikte okul bahçesinde voleybol oynadı.

Açıkgöz, Nevşehir Şampiyonu Öğrencilerle Voleybol Oynadı...

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Özyayla köyünde Özyayla Ortaokulu Ziyareti esnasında beden dersinde olan öğrencilerin voleybol oynadığını gören Milletvekili Açıkgöz, öğrenciler ile birlikte voleybol oynadı.  Milletvekili Açıkgöz'ün oyuna dâhil olmasının ardından öğretmen ve öğrencilerden oluşan voleybol maçında keyifli dakikalar yaşandı.  Voleybolun ardından öğrenciler ile birlikte tek tek tokalaşarak onları tebrik eden Açıkgöz daha sonra sınıfları gezdi.

Açıkgöz: "Voleybol Nevşehir İl 1.'si olan Özyayla İlk ve Ortaokulumuzu ziyaret edip, birlikte voleybol oynadık. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum."

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında bir dönemde Voleybol’da 4 kupa alan Özyayla Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Milletvekili Açıkgöz, Sağlıklı nesiller için çocuklarımıza gençlerimize büyük önem veriyoruz.  Sağlam kafa sağlam vücutta olur Bu manada Spor gençlerimiz ve çocuklarımız için çok önemli. Tüm yavrularımızı spora teşvik ederken Eğitimlerini de ihmal etmeden bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum dedi.

Burada bir süre Öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Açıkgöz, onlara boş vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Kitapların dünyanın en zeki en saygın kişileri tarafından konuşarak anlattıkları değil, üzerinde düşünerek yazdıkları şeyler olduğunu belirten Milletvekili Açıkgöz, ”Bu imkan bence kaçırılmamalı. O kıymetli kişilerle karşılaşma imkanınız var mı? Sohbet etme imkanınız var mı? Bu imkanları bulsanız bile o kişi, o fikirleri o şekilde size ifade edemeyebilir. Ama kitap elinizde, onun için bu fırsatı iyi değerlendirin” dedi.

Kendi yazarlarını bilmeyen yabancı yazarları bilse dahi onu değerlendiremez diye konuşan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, "Çünkü kendi kültürümüzü, kendi milli değerlerimizi öğrenmek için öncelikle kendi yazarlarımızı tanımamız ve kitaplarını okumamız yada birlikte okumamız lazım" dedi.

AÇIKGÖZ: 2023’e Hazır Olun!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Gençlerimiz, ‘Türkiye’nin 2023 vizyonuna biz nasıl katkı yapabiliriz’i düşünecek. Hedeflerinizi doğru belirleyin. Sadece para kazanma, sadece itibar, şan, şöhret etiket olarak düşünmeyin. Hedeflerinizi memleketimize, milletimize daha iyi nasıl hizmet edebilirizin cevabı olarak oluşturmanızı tavsiye ederim. Göreceksiniz ki, hedef koyduğunuzda Cenab-ı Hak o doğrultuda yolunuzu açacaktır.” dedi.

Hakka ve adalete dayalı bir dünya sisteminin kurulmasına vesile olmanın önemine dikkat çeken Açıkgöz, “Önümüzde 2023 Hedeflerindeki Güçlü bir Türkiye var. Sizler de bunun bir parçası olacaksınız.Bu yüzden şimiden 2023'e hazır olmalısınız dedi.


Öğrenci ve Öğretmenlerden Milletvekili Açıkgöz'e Teşekkür!

Özyayla Köyü Ortaokul öğrencileri, ilk kez bir Milletvekilini görmenin ve tanışmanın yanında onunla Voleybol aynayacağımız inanın aklımızın ucundan bile geçmezdi . Sayın Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e çok teşekkür ediyoruz dediler.

Okul öğretmenleriyle de bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz, öğretmen ve öğrencilerle birlikte resim çekildikten sonra okuldan ayrıldı.