AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, beraberinde Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer ile birlikte Ortahisar kasabasını ziyaret etti. Ortahisar kasabasında vatandaşlar ile tek tek görüşen Milletvekili Açıkgöz vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Ortahisar kasabasında esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, "Kapadokya’nın en büyük peri bacası olan Ortahisar’ımızı ziyaret ediyoruz. Eşsiz güzelliklerin diyarı Nevşehir’imizin her beldesi ayrı güzel" dedi.

Açıkgöz: “En büyük gücü halkımızın desteğinden alıyoruz”
Ortahisar esnafını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz istek ve taleplerini dinlediği esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla gündemi değerlendirdi. Afrin operasyonunu başarıyla yürüten Mehmetçiklerin tüm dünyayı Türkiye’ye imrendirdiğini ifade eden Açıkgöz; Türk Milletinin operasyona verdiği desteğin, Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu söyledi.

“Durmak Yok Yola Devam”
Açıkgöz, "Ortahisar Taşıma Kooperatifimizin emektarlarını ziyaret ederek mesleklerinin meşakkatini dinledik. Yer altı ve yer üstü zenginlikleri, doğal yaşam alanları ile cazibe merkezi olan beldelerimiz bizlerin de ekonomik, kültürel, sosyal zenginlidir" dedi..


AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana hem işadamları ve sanayicileri hem de esnafı sıklıkla dinlediğini, esnafın sorun ve sıkıntılarının çözümüne yönelik politikalar üretmeye çalıştığını ifade eden Milletvekili Açıkgöz, kısa süre içinde TBMM’de esnafı da ilgilendiren pek çok ekonomik düzenlemeyi içerecek yeni bir torba yasanın ele alınacağını söyledi.