AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Abdülkadir Macit ile Özkonak Belediyesinde bir araya gelerek, beldenin vizyon projelerini masaya yatırdı. Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cerit'inde eşlik ettiği toplantıda konuşan Başkan Macit, Özkonak beldesinde devam eden proje ve çalışmalar hakkında Milletvekili Açıkgöz'e bilgiler verdi.

Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit ile beldenin 2023 yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Özkonak Beldemizdeyiz.‬ ‪“AK kadrolar olarak sorumluluk üstlendiğimiz her yerde, hem gönülleri ve zihinleri hem de mekanı ve çevreyi ümran kılmanın gayreti içinde olduk. Özkonak için çalışmaya da devam ediyoruz.Gayretli çalışmaları için Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.