AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz pazar alışverişi yaptı, pazardaki esnafa "hayırlı işler, bereketli bol kazançlar" dileklerini iletti. 

1 Kasım seçimlerinde kendilerini destekleyen Nevşehir pazar esnafı ile sohbet eden Açıkgöz, verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Nevşehir Halk Pazarı’nı gezen Milletvekili Açıkgöz,  hem pazar esnafıyla hem de pazar alışverişi yapan hemşerileriyle sohbet ederek, gündeme ilişkin hemşerilerinin görüşlerini aldı.

Nevşehir pazarında esnafımızın yüzü gülüyor diyen Milletvekili Açıkgöz, "İstikrara ve ekonomiye destek veren tüm hemşerilerimize gönülden teşekkürler " dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Herkesin ulaşabileceği bir vekil olacağını belirterek, halkın hakkını ve çıkarlarını sonuna kadar savunacağını söyledi. Her zaman esnaf ve vatandaşları gezdiğini belirten Açıkgöz, "Ben her zaman halkımızla iç içeyim. Biz bugüne kadar gerek esnaflık gerek siyasi hayatımız boyunca halkımızdan asla kopuk olmadık. Onlarla birlikte çay içtik, sohbet ettik, sokakta, cenazede, düğünde hep halkımızla iç içe olduk. Halk varsa siyasetçi var, halk varsa vekil var. Dolayısı ile halktan kopuk, ulaşılamayan bir siyaset anlayışını asla kabul edemeyiz" dedi.

Halk ile iç içe olan Açıkgöz’ün bu davranışı ile pazar esnafının da takdirini kazandı. 

Vatandaşlar ise Açıkgöz'ü aralarında pazar alışverişi yaparken görmekten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “İşte halkın vekili” dediler.

Açıkgöz Hafta sonunu bakın nasıl geçirdi :

Pazarda alışveriş yaptı , Gazi stadında Nevşehirsporun maçını taraftarlarla birlikte izledi , Akşam iki farklı düğünde genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu , Vefat eden Bir vatandaşımızın cenazesine giderek ailesinin acısına ortak oldu , Dört farklı açılışlara katıldı ... Ve açıkcası Cami'de , Hastanede , Pazar'da , Stadta Düğünde Cenazede Halkla iç içe olarak Nevşehir halkının özlem duyduğu çok farklı bir profil çizen AK Partili Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şimdiden halkımızın büyük takdir övgüsünü almayı başardı.

İşte Açıkgöz'ün Pazar Alışverişi halkımızdan bakın nasıl takdir topladı işte o yorumlardan bazıları :

Hüseyin Korkmaz Hayırlı olsun

Ekrem Sunar hayır pazarlar olsun vekilim

Eren Celik Allaha emanet ol her şey gönlünce olsun allah için yap

Turgut Çakir Halkın adamı Hakkın aşığı

Zafer Yavuz Super;)

Mehmet Kamaşmaz Olay budur. Halk adamı MI değil mi, seçildikten Sonra anlamak daha kolay... Allah işini gücünü rast getirsin

Muammer Yıldırım Sayın vekilim allah razı olsun senden hiç boş durmuyorsun

Ender Kaş Abi hayırlı pazarlar

Musa Ayşe Karaarslan Mustafa abi Cansın can halkın adamı halkın aşığı Mustafa Açıkgöz

Vedat Çiğdem İşte halkın Ada'mı 
İşte İçimizden biri

Adalet SB Hayırlı olsun sayın vekilim AllAH yolunuzu açık etsin

Ibrahim Tasdemir Massallah, bereketli olsun kardes.

Yalçın Şimşek Vekil seçilene kadar vatandaş idi şeçildi yine vatandaş. Çok teşekkürler yolunuz açık olsun sn vekilim

Yıldırım Baklıyat Mehmet Yıldırım Sayın vekilim bu davranışların bizi onurlandırıyor şimdiye kadar nevşehirde seçilen vekillerimizde bu doğal kişiliği göremedik sizi ve sizingibi insanlari rabbim daima yüceltsin allah a emanet olun yolunuz açık olsun karapınardan selam ve dualar gönderiyorum

Muhammed Hiçyılmaz Halkın adamı halkın içinde 


Yunus Aksu Rabbim yardimcimiz olsun Vekillik Hayırlı olur Ülkemize selamet ferahlık getirirsiniz inşallah.


Ali Usta Sayin vekilim elma almis afiyet olsun. Gonlunuz guzel bahtiniz acik olsun. Halkin adami boyle olsa gerek. Saygilarimla


Ali Bilgili Sayın vekilim Allah yar ve yardımcımız olsun selam ve dua ile