Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını açıklamasından sonra AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'de değerlendirmede bulunarak; 'Seni Başkan Yapacağız Reis!' dedi.

Erken seçim kararına ilişkin yaptığı değerlendirmesine  “Öncelikle erken seçim kararının, şehrimize, ülkemize milletimize ve tüm dünya müslümanlarına hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” diyerek başlayan Açıkgöz, 24 Haziran’ı ‘Kader seçimi’ olarak nitelendirdi.

Özellikle  Ülkemizin içerisinden geçtiği dönem, Ortadoğu’da ki gelişmeler, uluslararası ilişkilerdeki soğuk savaşın ekonomik boyutlarının ülkelere yansımaları gibi hızlı gelişen olaylar ve gelişmeler bu kararın alınmasında sebep olmuştur. Bizde Nevşehir olarak her zaman olduğu gibi teşkilatlarımızla el ele gönül gönüle vererek, 24 Haziran’a kadar partimizin en tepesinden sade üyesine kadar, sahada, bu kader seçiminin önemi anlatarak milletimizden inşallah icazetimizi alarak yolumuza devam edeceğiz. Erken seçimler, Tekrar vatanımıza milletimize devletimize ve dünya müslümanlarına hayırlı olsun.” dedi.

Dünya'da Hiçbir lider, hiçbir başkan, hiçbir reis bugüne kadar kendi halkı tarafı başta olmak üzere, diğer başka İslam ülkeleri tarafından bu kadar sevilmedi. Hiçbir lider, bu kadar takdir toplamadı diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasını, Allahın izni ve halkımızın teveccühleri ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan'ı 24 Haziran'da Başkan Yapacağız dedi.

Açıkgöz: "Koca reis seni başkan yapacağız"

Tek Devlet dedik.
Tek Millet dedik.
Tek Vatan dedik.
Tek Bayrak dedik.
Allah inananlarla beraberdir dedik ve sırtımızı sadece Allah'a dayadık.
İnşAllah 24 Haziran 2018'de seni başkan seçip 2023 ve 2053 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Durmak Yok Yola Devam...