AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, "AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı” için yapılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

23-25 Ağustos tarihlerinde Nevşehir'in Ürgüp İlçesine Bağlı Ortahisar kasabası Ramada Otel'de yapılacak olan "AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı” için yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili  Mustafa Açıkgöz; "Turizmin gözbebeği Kapadokya, Nevşehir’de ilki gerçekleşecek Yerel Yönetimler İstişare Bölge Toplantımız için tüm hazırlıklarımız tamam. Kapadokya Alan Yönetimi ile marka değerini artıracak Nevşehir ve bölgemiz, AK Belediyeciliğin bilgi ve tecrübesiyle kalkınmaya da devam edecek‬. Aynı zamanda bölgemiz için de katkı sağlayacak bu birliktelikle kazanan yine milletimiz olacak." dedi.

İlk günkü aşkla, Gönül Belediyeciliği’ne devam...

Milletvekili Açıkgöz; "AK Parti her vakit kendini yenileyen ve her daim 18 yaşında, milletimizin partisidir. Milletimizin lideri,  Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde partimizin kuruluşunun 18. yıl dönümünü kutladığımız günlerde medeniyetlerin beşiği Kapadokya’da, Nevşehir’imizde AK Parti’mizin Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özhaseki Başkanlığında, Bakan Yardımcılarımızın, 11 ilden katılım sağlayan İl Başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanlarımız, Gençlik Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımızla tecrübe paylaşımı yanında bilgilendirme ve uzman eğitim faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'da; " Yerel Yönetimler Başkanlığı nezaretinde gerçekleştirilecek Bölge toplantısının şehrin ve Kapadokya Bölgesi’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek, ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük heyecan ve mutluluk duyduklarını belirtti."

AK Parti Nevşehir Milletvekili  Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'a, AK Parti Nevşehir Yerel Yönetimler Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen ve Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'te eşlik ettiler.