TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray kasabasını ziyaret etti. 

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz tarafından karşılanan Açıkgöz, kasabada yapılan meydan çalışmaları, alt yapı , kilitli parke taşı, çevre düzenleme ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. 


Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Sulusaray Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettik. Beldemizde AK faaliyetler devam ediyor, beldemiz gelişiyor; Nevşehir 'imiz büyüyor." dedi.

Açıkgöz, "Sulusaraylı hemşerilerimize kilit parke taşı yeni yolları hayırlı olsun. 'Bizim yolumuz,aziz milletimizin yoludur. Durmak Yok Yola Devam' Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için sosyal yaşam alanları düzenleyen Belediye Başkanımıza ve belediyemize teşekkürler. Sulusaray Belediyemizin yeni yapılan Güneş Enerji Santralini de inceleme fırsatı bulduk. Yenilenebilir enerji, geleceğimizin enerjisidir " dedi.


Milletvekili Açıkgöz'e Sulusaray kasabası ziyaretine AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'da eşlik etti.