Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (Covıd19) salgını hayati öneme sahip olan kan bağışlarını olumsuz yönde etkilemesinin ardından Kızılay'ın yaptığı kan bağışı çağrısına AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz duyarsız kalmadı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kızılay kan Bağış merkezini ziyaret ederek önce kan bağışında bulundu sonra ise sağlıklı tüm bireyleri bağış yapmaya davet etti.

“Kan Ver, Sıhhat Bul”

Kızılay’ın çağrısına uyarak insani bir görevi yerine getirmek için Kızılay’a geldiğini dile getiren Milletvekili Açıkgöz, "Dünyaya uzanan yardım eli Kizilay’ımızın azalan kan stokları için #Nevşehir olarak; İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ve AK teşkilatımızla birlikte Kizilay Nevsehir Kan Merkezimize bağışta bulunduk. Ramazan’ın bereketi paylaştıkça çoğalır." dedi.

Milletvekili Açıkgöz, "Ağrı Belediyemizin, Nevşehir’imize meydan okumasına; bizler de hayırda yarışarak cevap veriyoruz. Kanlarımız, 83 milyon canımızdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın ve Kizilay’ımızın çağrısına tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz." dedi.