AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'in Merkez ilçeye bağlı Uçhisar Kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, vatandaşlarla sohbet ederek 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Osman Süslü için destek istedi. 

Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretinde AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İl Genel Meclis üyesi adayı Gürbüz Dinç ve  Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan da eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamasında; "AK teşkilatımızla Uçhisar’dayız.‬ “Milletimizin, gençlerimizin ve güçlü Türkiye’nin bekası için milletimizle el ele gönül gönüle 17 yıldır çalışıyoruz. AK Parti Belediye Başkan adayımız Osman Süslü’ye vereceğiniz destekle Uçhisar’ımızı hep birlikte geleceğe taşıyacağız. ilk oy hareketi ile desteğini esirgemeyen TÜGVA ailesine ve yanımızda olan Tügva Nevşehir’e teşekkür ediyorum.”dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Uçhisarlı hemşerilerimizi ziyarete devam ediyoruz.‬ ‪“31 Mart seçimleri demokrasimiz için çok önemli bir virajdır. Turizmin gözdesi Uçhisar Osman Süslü ile şaha kalkmaya hazır. Sandıklara sahip çıkalım, bu mücadeleden inşallah milletimiz galip çıkacağız.”‬ Belediye İşi Gönül İşi"” dedi.