AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı turizm beldesi Uçhisar kasabasını ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Uçhisar beldesinde ilk olarak Kadın Eli Lokantasına ziyaretinde bulunarak vatandaşlar ile bir süre görüştü. Açıkgöz; "Kapadokya’mızın eşsiz beldesi Uçhisar’ımızda, Uçhisar Kadın Eli Lokantasını ziyaret ettik.‬ ‪“Nevşehir’imizin ve Anadolu’muzun ev yemekleri lezzetini yerli ve yabancı konuklarımıza sunan girişimci Anadolu kadınlarımızı kutluyorum. ‬‪Ellerine sağlık...”‬ dedi.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen milletvekili Açıkgöz daha sonra Uçhisarlı belde turizmcilerini ziyaret ederek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Açıkgöz, “Bugün Kapadokya’nın giriş kapısı Uçhisar beldemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. İlk olarak vatandaşlarımız ile bir süre görüştük ve burada vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Ardından ise turizmcilerimiz ile bir araya geldik. Çok şükür ki turizmcilerimiz 2019 yılından da memnun olduklarını belirttiler. AK Parti hükümeti olarak bizler her zaman turizmcimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün Uçhisar beldesini ziyaretine Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'de eşlik etti.