TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek seçim çalışmalarına katıldı.

Milletvekili Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında Uçhisar seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi.

AK Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Osman Süslü, Uçhisar Belediye Başkan aday adayları ve AK Parti Uçhisar Belde Teşkilatı tarafından karşılanan Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada partililere seslendi.

Milletvekili Açıkgöz, 31 Mart seçimlerinin Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu söyledi. Açıkgöz, amaçlarının Ülkemize, Nevşehir'e, ilçelerine ve tüm beldeleriyle beraber il geneline hizmet etmek olduğunu belirterek, 31 Mart’tan sonra bu hizmetler artarak devam edecek diye konuştu.

Açıkgöz "Uçhisar, Gönül Belediyeciliği’ne, AK kadrolara hazır. Belediye Başkan adayımız Osman Süslü ile Önce Millet Önce Memleket diyeceğiz. Kazanan Uçhisar’ımız, kazanan hemşerilerimiz olacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Uçhisar kasabasının, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tarih yazacağını belirtip; “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Uçhisar kasabamızı AK Parti İktidarıyla yeniden buluşturmak için gece gündüz demeden, bıkmadan usanmadan her kapıyı çalıp her gönüle girerek hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye’nin ve Nevşehir'imizin her neresine baksak AK Parti’nin eserlerini görüyoruz. İstikrarın, hizmetlerin devamı için geleceğimiz için AK Parti demeliyiz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleşen ziyaretlerde Milletvekili Açıkgöz'e eşlik etti.