Ak Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz Nevşehir merkez çarşı esnaflarını gezerek halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Merkez Çarşı Esnafı ile sohbet etti vatandaşlarla çay içti onların sorunlarını dinledi. Çarşı esnafına ziyarette bulunarak onlarla sohbet edip ihtiyaçlarını dinleyen AK Parti Nevşehir Teşkilatı vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir’imizin kadim esnaflarımızı ziyaret edip, çay sohbetlerine ortak olduk. Ahilik geleneğimizi yaşatan Nevşehir esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Esnaflarla çay sohbetinde Ahilik geleneğine de değinen Açıkgöz, "Ahilik teşkilatı yıllardır süre gelen, esnaflar arası dayanışma, yardımlaşma ve karşılıklı saygı ve sevgiyi pekiştiren bir gelenek olmuştur. Esnaflarımızın bağlı bulundukları Odalarımız, ahilik geleneğimizin birer şubesi konumundadırlar. Biz, AK Parti olarak Ahilik geleneğinin yaşatılması anlamında büyük çaba gösteriyoruz. Usta çırak ilişkileri, kaynağını bu gelenekten almaktadır. Bunun yeni nesillerce yaşatılması esnaf ve sanatkarlığın kutsallığını da sürdürecektir." ifadesini kullandı. 


Nevşehir esnaflarıda Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.