AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp İlçesine bağlı Akçaören , Taşkınpaşa, Başdere, Ayvalı ve Bahçeli köylerini ziyaret etti.

TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Ürgüp İlçesine bağlı Köylere Ziyaret Ederek, Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından daha önce tamamlanan ve devam etmekte olan yol çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Milletvekili Açıkgöz'ü çok sıcak bir şekilde karşılayan bölge halkı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek "Köylerimizin ihtiyaçları ile yakından ilgilenerek unutulmadığımızı bize bir kere daha gösteren ve taleplerimizi takip eden sayın vekilimize çok teşekkür ediyor, Cenab-ı Hak tan yar ve yardımcısı olmasını diliyoruz” dediler.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan'a bölge halkı önünde teşekkür eden Milletvekili Açıkgöz'de “başta Özel İdare Genel Sekreterimiz Mustafa Bey olmak üzere, daire başkanımıza ve hizmetlerde emeği geçen herkese huzurunuzda çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar bölgemizin sorunları ve ihtiyaçları söz konusu olduğunda her zaman yanımızdalar. Tamamlanan işler ve devam eden yol çalışmaları da bunun en büyük göstergesidir. Bu vesile ile hizmetin en güzelini hak eden hemşehrilerimize hizmete devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Her yönüyle gelişen ve güzelleşen Ürgüp'ümüzün güzel insanlarını ziyaret ediyoruz.
Ürgüp Taşkınpaşa Köyümüzde hemşerilerimizle bir aradayız. Hem devam eden çalışmaları inceliyor hemde vatandaşlarımızın Sorunlarını dinliyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında Nevşehir İl Özel İdaremizin yapımına devam ettiği Ürgüp/Ayvalı-Bahçeli Köyü arası asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik. Halkımıza Hayırlı olmasını diliyorum. Yine Ürgüp Başdere Köyümüzü ziyaretimizde yaşlımızdan gencimize hemşerilerimizle hasbihal edip, köyümüzün durumunu yerinde inceledik.
Son olarak Akçaören Köyümüzde Cuma' nın bereketini ve sevincini paylaştık. Kur' an Kursumuzu ziyaret edip; emeği geçenleri hayırla yâd ettik" dedi.

Açıkgöz'ün Ürgüp köy ziyaretlerine İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan ve İl Genel Meclis Üyeleride yer aldı.