AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz 1 Kasım Erken seçim öncesinde ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün bugünkü durağı Gülşehir ilçesine oldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Gülşehir İlçesini ziyaret ederek , esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Açıkgöz'ü Gülşehir'de, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç ve parti üyeleri karşıladı.

Gülşehir İlçe teşkilatı ile istişarelerde bulunan AK Parti Milletvekili Açıkgöz, daha sonra esnafları ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Gülşehir'’de sevgi gösterileri arasında karşılanan AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, burada esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

 Ekonomik Belirsizlikten Endişeli Vatandaşımız İSTİKRAR İstiyor...!


Açıkgöz, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında www.fibhaber.com'a şu değerlendirmelerde bulundu .7 Haziran Genel seçimlerinden bugüne geçen sürede Her Zaman halkımızın hep yanında olduk. Milletimizin hizmetkarları olarak çıktığımız bu kutsal yolda hamd olsun, onları en mutlu mesut günlerinde de ve en acı günlerinde düğününde, bayramında  cenazesinde her zaman yanında olmaya gayret gösterdik. Gelinen noktada şu bir gerçek ki artık halkımız, esnafımız İstikrar istiyor dedi.

Seçim sonrası ortaya çıkan Siyasi ve ekonomik belirsizlik nedeniyle esnafın ve vatandaşların önünü göremediğine dikkat çeken Açıkgöz,  " İnsanlar önünü görmediği için tedirgin bir bekleyiş içerisinde. Esnafımız da vatandaşımız da belirsizliğinin endişesi var ve artık halkımız biran önce Erken seçimlerin yapılarak AK Parti'yi tek başına görmek istiyor " diye konuştu.



VATANDAŞ İSTİKRAR İSTİYOR”

Esnafımız “Vatandaşımız istikrar istiyor” diyen Açıkgöz, “Vatandaş belirsizlik istemiyor. Siyasi belirsizlik istemiyor, ekonomik belirsizlik istemiyor. Siyasi belirsizlik toplumun her kesimini etkiliyor.

Esnaflarımızın beklentisi piyasada yaşanan bu durağanlığın ve belirsizliğin ancak erken seçimler sonrası tek başına çıkacak güçlü bir hükümetle aşılması ve yaşanan bu kaos ortamının sona ermesi yönünde" ifadelerini kullandı. 

AK Parti, halkın nabzını en iyi tutan, halkın görüşleri doğrultusunda siyaset ve çözüm üreten bir partidir diyen Milletvekili Açıkgöz,1 Kasım Erken Genel seçimlerinin ülkemiz Milletimiz ve partimiz için hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Açıkgöz'ün Gülşehir ziyaretlerine AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç'ta eşlik etti.