AK Parti il binasında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Açıkgöz: "Vatandaşlarla Buluşmalarına Devam Ediyor"

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Milletvekili Açıkgöz, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. 

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; ‪" AK Partin Nevsehir İl Başkanlığımızda hemşerilerimizle buluşmaya, dilek ve temennilerine çözüm yolları aramaya devam ediyoruz. "‬ dedi.

Kendisi ile görüşen vatandaşların sorunlarını dinleyerek not alan AK Parti Nevşehir MilletvekiliAçıkgöz; “Amacımız İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm bulmak bütün bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken şehrimize de yatırıma yönelik istihdam sağlayacak, insanların huzur, refah ve mutluluğuna dokunacak projeleri de hayata geçirmeye de gayret gösteriyoruz. Böylece hem ülke gündemini halkımızla paylaşıyor, hem de bağlarımızı güçlendiriyoruz.” dedi.
 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününde Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e teşekkür ederek isteklerini dile getirdiler.