AK Parti Nevşehir İl Binasında düzenlenen "Vekille asilin buluşması" toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün düzenlediği halk gününe Vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

Vatandaşlar ile tek tek görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz, kendisine iletilen konularla ilgili notları alıp, sorunların çözüme kavuşturulması doğrultusunda girişimlerde bulundu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı binamızda gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile de bizleri ziyarete gelen, görüşmek isteyenlerle hem sohbet ediyor, hemde istek ve taleplerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. ​Açıkgöz, toplantı sonrası Sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda hemşerilerimizin taleplerini ve temennilerini dinledik. Büyüyen Nevşehir için istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz
.‬Bizlerin ziyaretine gelerek her daim yanımızda olan, gelemeyip selam ileten tüm AK sevdalılara teşekkür ediyorum" dedi..