AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda hemşerileriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşları tek tek dinleyen Milletvekili Açıkgöz, çözüm için de gerekli girişimlerde bulunarak ilgili birimlere sorunları iletti.
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, teşkilat toplantıları, cenaze törenleri, düğün törenleri, esnaf ziyaretleri ve Nevşehir'de devam eden kamu yatırımlarında gerçekleştirdiği incelemeler başta olmak üzere Nevşehir'in il merkezi, ilçe, belde ve köylerine yaptığı ziyaretlerle sürekli halkın içinde olmaya devam ediyor.

İl Başkanlığında Nevşehirli hemşehrileriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini tek tek dinleyen Milletvekili Açıkgöz, çözümü için de gerekli girişimlerde bulunarak ilgili birimlere iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda vatandaşlarımızla, belediye başkanlarımızla istişarelerimizi gerçekleştirdik.‬ ‪“Nevşehir’imizi istişare ederek her yönüyle geliştirmeye, kalkındırmaya gayret gösteriyoruz. Sevdamız Nevşehir için gayret gösteren AK kadrolarımıza da teşekkürler.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün kendileriyle çok yakından ilgilendiğini ifade eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.