TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti il binasında Nevşehirli vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti milletvekilleri olarak tatilde ve meclisin yoğun gündeminden arta kalan vakitlerde ellerinden geldiğince vatandaşlarla buluşarak bu tip etkinlikler düzenlediklerini söyledi. 


Açıkgöz; "Biz sevgi siyaseti yapıyoruz... !"
“Milletvekilliğinde iki yıl geride kaldı. Takım çalışmasıyla bir ve beraber yürüyoruz. Biz sevgi siyaseti yapıyoruz. Allah’ın izniyle bizler Nevşehir'imize verdiğimiz sözleri yerine getirme anlamında samimi bir gayret içerisinde çaba gösteriyoruz. Amacımız gerek Nevşehir'imize gerekse diğer tüm ilçelerimize en iyi şekilde hizmet edebilmektir. Bizler her zaman sizlerin emrinde ve yanındayız.” diye konuştu.

Amaçlarının Ankara'ya sorunlarını anlatmaya gelemeyen vatandaşların sorunlarını dinlemek olduğunu belirten Açıkgöz, şöyle devam etti:
"Herkes Ankara’ya gelemiyor, ufak sıkıntıları, dertleri olan kardeşlerimiz var. Hem şahıslarını hem de bulundukları köyü, beldeyi ve ilçeyi ilgilendiren değişik sorunları aktarmak üzere bizlerin yanına geliyor. Tabi biz de istiyoruz ki, en az ayda bir sefer iki sefer bizler onun ayağına gidelim, mahallinde onları dinleyelim ve mahallinde bu problemleri, dertleri ve sıkıntıları dinleyip çözelim. Bu düşünce ile biz sürekli olarak mahalle mahalle köy köy vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, onlarla hasbihal edip dertlerini sıkıntılarını önerilerini dinliyoruz... Tabi bunu yaparken, hem kişisel sorunlar dinleniyor çare bulunmaya çalışılıyor hem de il ve ilçelerimizde olan hükümet yatırımları, kamu yatırımları konusunda neler var neler yok o tür sorunları da gündeme alabiliyoruz." dedi.


AK Parti Nevşehir İl Binasında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirliler ile sohbet etti. AK Parti'de, vatandaş odaklı hizmetin esas alındığını vurgulayan Açıkgöz, daha sonra vatandaşların şikayet ve sorunlarını dinlemeye devam etti..