AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, teravih namazı sonrası Nevşehir sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Açıkgöz: "Ramazan Paylaştıkça Güzel‬..."

Açıkgöz, Milli İrade Caddesi üzerinde yürüyerek Nevşehirli yaşlı genç, kadın erkek herkesle sohbet ederek, sorunları ve istekleri dinledi.. Kendisine iletilen sorun, istek ve önerileri dinleyen Açıkgöz, vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Milletvekili Açıkgöz, "Nevşehir merkez çarşıdaki hemşerilerimizle Ramazan’ın sevincini paylaşmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyoruz...‬ Nevşehir'in en güzel yanlarından birisi, cadde ve sokaklarında sakin sakin yürümektir. Bende her zaman yaptığım gibi, bugünde güzel caddelerimizden biri olan Atatürk ve Milli İrade Caddesi üzerinde yürüyerek, hemşerilerim ile muhabbet ettim. Hemşerilerim her zaman olduğu gibi yine sıcak kanlı ve içten muhabbetliydi. Onlarla olmak, dertleşmek, hasbıhal etmek beni çok mutlu ediyor. Hemşerilerimize gösterdikleri ilgi ve muhabbetten dolayı teşekkür ediyorum. Tek Sevdamız Nevşehir. Tek Derdimiz Türkiye" dedi.