AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir esnafının ve iş insanlarının beklentilerini dinlemek, çözüm önerilerini aktarmak için TBMM Katip üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Nevşehir'deki çarşı esnaflarına bir dizi ziyarette bulundu.

Nevşehir esnaflarının istek ve talepleri dinleyen Açıkgöz ve Arı, vatandaşlarla sohbet ederek 31 Mart Yerel seçimlerinde destek istedi.

Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, amaçlarının Nevşehir'i bir marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Başkan Adayı Arı, “Bizim ortak amacımız, sayın vekillerimizin de destekleriyle şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Bunun içinde gece gündüz projeler üretiyor, faaliyetlerimize devam ediyoruz. Allah izin verirse halkımızında teveccühleri ile Hep birlikte Nevşehir'imizi hak ettiği marka şehir yapacağız” dedi.

Milletvekili Açıkgöz, Başkan Adayı Arı ve beraberindeki AK Parti heyeti, ziyaret ettikleri tüm esnaflara kazançlarının hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu.

TBMM Katip üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile esnaflarımızı ziyaret ediyor, gönüllere dokunuyoruz.‬ ‪“31 Mart’ta milletimizin zaferini ilan edene kadar dün olduğu gibi bugün de yarın da her zaman gece gündüz sahada olacağız, çalışacağız. Milletimizin partisi, AK Parti’dir.” dedi.