AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörlüğü'nü ziyaret etti.


AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörlüğünü AK kadrolarımızla ziyaret ettik. “Kırsal ve bölgesel tarım kalkınmasında proje bazlı desteklerimizle her zaman üreticimizin yanında olduk. Yerelden genele kalkınmanın devamı için 31 Mart’ta da AK Parti diyoruz. Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile yola devam. Önce Millet Önce Memleket” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Rasim Arı ise açıklamasında; "31 Mart Yerel seçimleri öncesi, Kurum ziyaretleri kapsamında, Şehrin tarım projelerinde kalkınması adına yoğun uğraşlar veren TKDK'mızı ve çalışan kardeşlerimizi ziyaret ettik. Sıcak ilgileri, çalışmalarındaki başarıları için Kurum Müdürümüz Sayın murat Asiltürk ve ekibini tebrik ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir TKDK İl koordinatörü Murat Asiltürk'te," Değerli Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Rasim Arı ve beraberindeki heyet bugün kururumumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için şahsım ve kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Sayın Rasim Arı'ya çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diliyorum" dedi.