AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz,  Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanlığı ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı ziyaret ederek Nevşehirli şehit ailelerinin taleplerini iletti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve dernek temsilcilerimizle ziyaret ettik. “Vatanımız ve kutsiyetimiz uğrunda canlarını, sevdiklerini feda eden kahramanlarımıza, fedakar ailelerimize minnetlerimizi sunuyorum.Terörle kararlı mücadelemiz yurt içinde ve yurt dışında topyekün devam ediyor. Yiğitlerimizin, fedakar ailelerimizin hakkı ödenmez. Şehadet makamına ulaşan yiğitlerimiz gurur kaynağımız, yakınları ise milletimize emanetleridir. ‘Tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan’ ile biz Türkiye’yiz." dedi.

Bakanlığımızda, Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ile birlikte ziyarete gelen şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve dernek temsilcilerimizle bir araya geldik. Değerli misafirlerimiz, görüş ve temennilerini bizimle paylaştılar açıklamasında bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ise Türkiye'nin zor dönemlerden daima başarı ile çıktığını şehit ailelerine anlatarak şehitliğin Allah katında inanışlarımız doğrultusunda şereflendirildiğini söyledi.

Nevşehir Heyeti tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya gerçekleştirilen ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ve Nevşehir'den getirilen hediyerin takdimi ile sona erdi.