Ak Parti Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yoğun bir mesai geçirdi.
Gün içerisinde bir dizi programa katılan AÇIKGÖZ, öğretmenler günü dolayısıyla Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneğine (NEVGEDER) ziyarette bulundu.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca “Değerler Şehri Nevşehir’ isimli projesi onaylanan Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği yetkilileri ile bir araya gelerek proje hakkında bilgiler aldı.

Nevgeder başkanı Serhat ULUER, ilimiz merkezindeki liselerimizde etkinliklerle değerler eğitimi çalışması yapacaklarını belirterek proje vasıtasıyla milli ve manevi erdemlerimizi oyun, etkinlik, drama, hikaye, örnek olay, kısa film ve video sayesinde daha kolay ve etkili bir şekilde kazandırılabilmeyi amaçlamaktayız diyerek 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Ayrıca milletvekilimizin eğitime olan duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, eğitim alanında dertli olan proje üreten çalışmalar yapan STK’larla işbirliği içerisinde olacaklarını söyleyerek ülkemizi ve ilimizi her yönüyle daha ileriye taşıyabilmenin gayreti içinde olacağız dedi. Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Değerler Şehri Nevşehir projesinin Nevşehir’imize hayırlı olmasını dileyerek proje çalışmalarından dolayı dernek yetkililerine teşekkür ederek Öğretmenler günü dolayısıyla bütün öğretmenlerimizin gününü kutladığını ifade etti. Günün anısına Nevgeder başkanı Serhat ULUER tarafından Milletvekili Sayın Mustafa AÇIKGÖZ’ e çini tabak hediye edildi.