AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Av. Serhat Tuğral, baba ocağı Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde partililerle bir araya geldi. Kozaklılı olmaktan büyük bir onur duyduğunu belirten Tuğral, hemşehrilerinden milletvekili aday adaylığı sürecinde destek istedi.

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Av. Serhat Tuğral, milletvekili aday adaylığını ilan etmesinin ardından seçim çalışmalarını hızlandırdı. Tuğral Teşkilat ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin ardından Kozaklı'da AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Tuğral, hemşerileriyle buluşmanın sevincini yaşadı.

17 Aralık operasyonunu duyduğu gün AK Parti'ye karşı oynanan kirli oyunu hissettiğini ve bu süreçte hem doğduğu topraklara hizmet etmek hemde ülkemiz bütünlüğü adına "Paralel yapı ile mücadele etmek için bu yola çıktım. Bu mücadelemi milletvekili olarak sürdürme kararı aldım. Bu ülkenin zayıflamasını ve bu ülkeyi kullanmak isteyenlerin hep karşısında oldum ve olmaya devam edeceğim" dedi.


Ak parti Ankara İl Başkanlığında yönetim kurulu üyeliği ve seçim işleri başkan yardımcılığı yapan Tuğral ayrıca Ak Parti Ankara İl Seçim kurulu temsilcisidir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetlere Katılan Tuğral 8 i milletvekili 28 Hukukçu ile birlikte Hukuk ve Değişim Derneği'ni kurdu ve halen genel sekreterliğini yürütüyor. CNN Türk, Kanal 24 gibi bir çok televizyonlarda açık oturumlara ve canlı yayınlara Katılan Tuğral 17-25 Aralık Sürecinde yaptığı sert açıklamalarla biliniyor.


Tuğral FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında Artık temâyül yoklamasına kadar Kozaklı'da kalacağım, hem sılai rahimde bulunup büyüklerimin duasını ve desteğini alacağım hem de teşkilat mensupları ile daha yakından Tanışma ve Kaynaşma Fırsatı bulacağım dedi.


Av. Serhat Tuğral Kimdir ?

1972 Yılında Almanya’da doğdum. Evli ve 1 çocuk babasıyım.
 
İlk öğrenimimin ardından, orta öğrenimime memleketim olan Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde Kozaklı İHL’de başladım. Bir yıl Nevşehir İHL’de yatılı okuduktan sonra Ankara Merkez İmam Hatip Lisesinden 1990 Yılında mezun oldum.
 
Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine kayıt oldum ve 1994 yılında mezun oldum. 1995 yılında avukatlık stajımı tamamladım, 1996 Yılında askerlik dönüşü TUĞRAL HUKUK BÜROSU'nu kurarak serbest avukatlığa başladım ve 19 yıldır mesleğimi severek sürdürüyorum. Halen Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku bölümünde bilimsel çalışmalarıma devam ediyorum.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem Nevşehir Milletvekili olarak hizmet etmek için aday adayı oldum.
 
Teşkilatın tabanından gelen, teşkilat çalışmalarının zorluklarını birebir bilen bir kardeşiniz olarak desteğinize talibim.