Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Serhat Tuğral FİB Haberi ziyaret etti.

Ziyarette aday Adaylığı Süreci hakkında bilgiler veren Tuğral Şunları kaydetti "Ben Teşkilatın tabanından geliyorum. Babamın Refah partisinin Kozaklı ilçe Teşkilatı kurucularından olması hasebiyle çocukluğumdan beri teşkilat faaliyetlerinin içindeyim. Teşkilatçılığın ve teşkilat çalışmalarının ne kadar çileli ve zor olduğunu çok iyi biliyorum. İşte bu nedenle, bu göreve Layık bulunmam halinde teşkilatımla mutlak bir uyum içerisinde çalışacağım, her gün halkın içinde olan, onlarla yüz yüze bakan teşkilat mensuplarımızın getireceği projeleri, sorunlara çözüm önerilerini hayata geçirmeye çalışacağım"

Ak parti Ankara İl Başkanlığında yönetim kurulu üyeliği ve seçim işleri başkan yardımcılığı yapan Tuğral ayrıca Ak Parti Ankara İl Seçim kurulu temsilcisidir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetlere Katılan Tuğral 8 i milletvekili 28 Hukukçu ile birlikte Hukuk ve Değişim Derneği'ni kurdu ve halen genel sekreterliğini yürütüyor. CNN Türk, Kanal 24 gibi bir çok televizyonlarda açık oturumlara ve canlı yayınlara Katılan Tuğral 17-25 Aralık Sürecinde yaptığı sert açıklamalarla biliniyor.

Aday Adayı Tanıtımı Toplantıları için Acıgöl, Derinkuyu, Ürgüp, Avanos, Gülşehir ve Hacıbektaş teşkilatlarını ziyaret eden Tuğral 25 Şubat Çarşamba günü memleketi olan Kozaklı'ya teşkilat ziyaretine gideceğini bildirdi. 

Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Serhat Tuğral, faaliyetlerini serhattugral.com adresinden tanıtıyor. Ayrıca @stugral_ Twitter hesabıyla kamuoyuyla görüşlerini paylaşıyor.