7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti'den Nervşehir Milletvekili aday adayı olan Mehmet Çınar teşkilat ziyaretleri kapsamında ,Derinkuyu İlçe ve Yazıhüyük Belde teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt ve partililerin hazır bulunduğu ziyarette Teşkilat mensuplarına hedefleri hakkında bilgiler veren Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Mehmet Çınar,aday adaylığı sürecinde kendisi için destek istedi. Derinkuyu'nun Nevşehir için gözbebeği ve Kapadokya nın nadide bir incisi olduğunu kaydeden Çınar, Derinkuyu ilçesinin turizm anlamında hak ettiği konuma gelebilmesi anlamında gerekli projelerin oluşturulması ve bunların gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Çınar daha sonraki durağı Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz ÇAvdar'ın makamı oldu.

Burada yaptığı konuşmasında Nevşehir’de siyasetin yeniden dizayn edilmesi ve kişi odaklı değil, iş odaklı bir siyaset oluşturulması gerektiğinin altını çizen Çınar, bunun gerçekleşmemesi halinde iş, ürün ve hizmet üretilemeyeceğine dikkat çekti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Mehmet Çınar , “Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde başlatılmış olan Yeni Türkiye hamlesine katkı sağlamak istiyorum. Nevşehir’in gelişmesi ve kalkınması için proje bazlı çalışmalar yürütecek ve bunlar için kaynak arayacağız. Temel görevim Ankara’da Nevşehir ile ilgili konuları takip etmek ve Nevşehir’i Ankara’da güçlü bir şekilde temsil etmek olacak” şeklinde konuştu.
Çınar, kendisine yakın ilgi gösteren teşkilat mensuplarına da teşekkür ederek, kendisine güvenenleri mahcup etmemek adına elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.