AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Abdurrahim Çöloğlu bugün ilk olarak Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği'ni ziyaret etti...

STK ziyaretlerinde Çöloğlu büyük ilgi görüyor...

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği binasında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi ve dernek üyesi olan şehit aileleri ve gazilerle biraraya gelen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Abdurrahim Çöloğlu, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yeni dönemde TBMM'de Nevşehir'in Milletvekili olarak hizmet vermek istediğini belirten Çöloğlu, şehit yakınları ve gazilerine Türk Milleti'nin minnet ve şükran borçlu olduğunu söyledi. Çöloğlu, Milletvekili seçilmesi durumunda tüm sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde çalışacaklarını ve hükümetin bugüne kadar şehit aileleri ve gazileri için yaptığı katkıların artırılması için gayret edeceğini de sözlerine ekledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Abdurrahim Çöloğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Çiftçi çalışmalarında başarılar diledi.

ÇÖLOĞLU'NUN İKİNCİ DURAĞI TİCARET BORSASI'NA OLDU...!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Abdurrahim Çöloğlu Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Abdurrahim Çöloğlu Nevşehir’de STK ziyaretlerine devam ediyor. 

Çöloğlu ziyaretler kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti. 

Milletvekili Aday adayı Çöloğlu burada yapmış olduğu ziyarette, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladığını ve amacının Nevşehir’e hizmet olduğunu kaydederken, Borsa Başkanı Salaş’a kendisini kabul ettiği için de teşekkür etti.

 
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ise AK Parti Aday Adayı Abdurrahim Çöloğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederken kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.