AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı ve eski İl Başkanı Ersan Erkut, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'ü makamında  ziyaret etti.

Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Avanos İlçe teşkilat üyeleri ile görüşen Ersan Erkut aday adaylığı sürecinde destek istedi.
Erkut, Nevşehir’e hizmet için bu yola çıktıklarını belirterek, inşallah bu görev bize nasip olursa Nevşehir’imize güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim diye konuştu. Milletvekili seçilmesi durumunda tüm teşkilatlara sahip çıkma ve birlikte çalışma sözü veren Erkut, “inşallah ilimizin sorunlarını istişare yaparak birlikte çözeceğiz” dedi.

Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz de ziyaretinden ötürü Milletvekili Aday Adayı Ersan Erkut’a teşekkür etti.

Aday adayı Ersan Erkut, daha sonra teşkilat ziyaretleri kapsamında Avanos ilçe Başkanı Serkan Feralan ve Avanos ilçe yönetimiyle bir araya geldi. 

Erkut, AK Partinin kuruluşundan bu yana hep bu hareketin içerisinde olduğuna dikkat çekti. AK Parti’nin hizmet kervanının hep içerisinde bulunduğunu söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ersan Erkut, 4 yılı il başkanlığı ile geçen bu hareketin içerisinde Allah nasip ederse yeni bir göreve talip olduğunu söyledi.

Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan ve teşkilat üyeleri ise Erkut’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.