Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Op.Doktor Fatih Yakut, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Op. Doktor Fatih Yakut, 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine Nevşehir'den aday adayı olduğunu belirterek; “Bilgi, tecrübe, birikim ve enerjimi memleketimize ve milletimize hizmet yolunda kullanmak üzere Nevşehir AK Parti Milletvekili aday adayı oldum. Çalışmalarıma STK temsilcilerimizi ziyaretlerle devam ediyorum. Aday adaylığı sürecinde ilimizde önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan olan Nevşehir Ticaret Borsası’nın da desteklerini bekliyorum” dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İbrahim Salaş ise Milletvekili Aday Adaylığı sürecinin bir hizmet yarışı olduğunu belirterek çalışmalarında Yakut’a başarılar diledi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Operatör Doktor Fatih Yakut daha sonra Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’yü makamında ziyaret etti.

Yakut, Ördü'den Nevşehir esnaflarının sorunları hakkında bilgi alırken çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ördü'de memlekete hizmet için çıktığı yolda Milletvekili Aday adayı Yakut'a başarılar diledi.