Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Mehmet Çınar Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.

Başkan Ünver kendisini ziyaret eden aday adayı Mehmet Çınar ve tüm aday adaylarına başarılar dileyerek, sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Ünver, "Bu parti çatısı altında siyasete giren, aday adayı olan herkes bizim için değerli. Allah her zaman doğru olanın yanındadır. Bu seçimlerde de sizin gibi pırıl pırıl aday adaylarımız ile yapacağımız çalışmalar neticesinde oylarımızı katlayacağız. Hedefimiz Nevşehirimizde 3-0 yapmak. Partimize bu kadar yoğun bir teveccüh olması partimizin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Özellikle genç arkadaşlarımızın aday adaylığı bizleri mutlu ediyor. Partimize gönül veren herkes başımızın tacıdır” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyarette çok renkli bir aday adayı listesi oluştu. Medeni cesaretinizden dolayı sizi kutluyor başarılar diliyorum.Allah nasip ederde aday gösterilirde seçilirseniz sizin gibi değerli esnaflarımızla birlikte çalışmak bizler içinde gurur vericidir dedi. Ünver 7 Haziran Genel seçimlerinin ülkemiz milletimiz ve partimiz adına büyük bir öneme haiz.Bu bilinçle Teşkilat olarak seçimlere hazırız dedi.


Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mehmet Çınar da doğduğu topraklara bir vefa borcu olduğunu bu sebeple AK kadrolarla birlikte değişim ve gelişim sürecinde memleketine hizmet için bende varım diyerek aday adayı oldum dedi.

Çınar, Kabak çekirdeği konusunda önemli projelerinin olduğunu ifade ederek Nevşehir markası kabak çekirdeği hususunda önemli çalışmalar yapacağının sözünü verdi. Çınar, Ünver'in Nevşehir e hizmet konusundaki başarılı çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek tüm hizmetleri için kendisine teşekkür etti.