AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurhan Dülger, FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurhan Dülger'i FİB Haber.Com Genel kooordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal karşıladılar.

Deneyimli gazeteci ve gazetemiz sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'la yaklaşan seçimlerle ilgili sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurhan Dülger, “Nevşehir için zaman çok önemli bir unsur. Kişilerle , kuru çekişmelerle değil Nevşehir'de reel sorunların çözümüne yönelik bir siyaset anlayışını benimsedim. Bu düşünce ile Nevşehir'ime hizmet etmek için adayım.” dedi.

Dülger, 
Bizler bu memleketin bir evladı olarak büyük Yeni Türkiye için yola çıktık. Bu büyük medeniyet yolculuğunda bizde varız. Milletimizin ve Nevşehir'imizin hizmetkarıyız. Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile siz tüm hemşerilerimin desteklerini bekliyorum dedi. 

Deneyimli gazeteci ve gazetemiz sahibi Fikret Çapacı da “7 Haziran Genel seçimlerinin hem sizin için hem Nevşehir için en hayırlısının yaşanacağı bir süreç geçiririz.” temennisinde bulunarak 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurhan Dülger'e başarılar diledi.  


Nurhan Dülger, kimdir ?     Nurhan Dülger, 1973 Nevşehir de Neşet Köylü ve Fatma Köylü'nün kızı olarak dünyaya geldim.Ilk , orta , lise tahsilimi Nevşehirde tamamladım. Ticaret lisesi mezunuyum.Evli ve 3 cocuk annesiyim.Ticaretle uğraşiyorum.






2003 yilinda Ak Parti Kadin Kollari Başkani olarak siyasete basladim. 2004 yili belediye secimlerinde Nevsehir belediye meclis uyesi secilerek halkimiza hizmet etmeye devam ettik. Yerel Gundem 21 BM Kalkinma Programi adi altinda yurutulen faaliyette kadin meclisi baskani olarak gorev yaptim.
Ilimizde bulunan evli ama nikahi olmayan ciftlerimize resmi nikahlarini yaparak aile saadetlerine katkida bulunduk.Bunun yani sıra sosyal sorumluluk projelerine imza attik.
2009 belediye secimlerinde yine secilerek hizmetimize devam ettik. 
Suan da Dunya Cocuk ve Genclik Dernegi Sube Baskani olarak gorev yapmaktayim.