AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, "Bizim tek derdimiz milletimizin bekası, milletimizin geleceğidir" dedi. 24 Haziran Seçim çalışmalarına dur durak bilmeden sürdüren Milletvekili adayı Çalışkan, bir taraftan vatandaşlarla bayramlaşırken bir taraftanda seçmene 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. 

Geleceğin temellerini 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde atılacağını kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, vatandaşların kendi geleceği için karar vereceğini ve doğru kararın Cumhur İttifakı olduğunu söyledi.

Çalışkan; “İçimizdeki ve dışımızdaki hainler, 17-25 Aralık operasyonları, 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimi ile yapamadıklarını ekonomik manipülasyonlar ile yapmak istiyor. Bu şekilde ülkemizi dar boğaza sokmak istiyorlar. Ancak evel Allah milletimiz hainlerin oyunlarını görmekte ve bilmektir. Yüce Milletimiz, 24 Haziran’da hainlerin kirli oyunlarını bozacak ve ülkemiz üzerinde ameliyat yapılmasına müsaade etmeyecektir. Milletimiz hainlere dersini sandıkta verecektir” diye konuştu.

AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, "24 Haziran seçimleri ile beraber milletimizin desteğiyle inşallah çifte bayram yaşayacağız. Türkiye, 2023 hedefleri istikametinde, her gün, adım adım ilerliyor. Seçimlerden milletimizin her zamanki desteği ile inşallah Yeni bir Ak Zaferle çıkacağız.  24 Haziran Seçimleri ile Türkiye şahlanışa geçiyor.  

Şimdi Vakit Çifte Bayram Vaktidir. Vakit Türkiye Vaktidir.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Ramazan bayramının, tüm gönüllere, hanelere, Nevşehir'imize, ülkemize ve İslam dünyasına huzur ve selamet getirmesini diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla. "