AK Parti Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Ürgüp FM’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu.
Bölgenin en çok dinlenen radyo istasyonu Ürgüp FM’de Ayşe Paslanmaz’ın hazırlayıp sunduğu “Haftanın Konuğu” proğramının bu haftaki konuğu Ak Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan oldu. Büyük reyting yapan Proğramda Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan bölgemiz ve ülkemizle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özellikle uzun uzun 24 haziran seçimlerinin önemine değindi.
AK Parti Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Emre Çalışkan; “Cumhur ittifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber işte 15 Temmuz sürecinden sonra  sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la beraber bir ittifak halindeyiz. Fakat seçim süreci başladıktan itibaren seçim kararı alındıkdıktan itibaren CHP, SP ve İyi Parti kendi aralarında bir ittifak haline girdiler. Aslında hepsinin tek ortak bir sebebi var Sayın Recep Tayyip Erdoğan devirmek. Recep Tayyip Erdoğan gitsinde ne olursa olsun diye kendi aralarında aslında ittifaklarının en önemli sebebi bu. Niye diye sorarsanız aslında bu üç partiyi özellikle CHP ve SP  bir arada tutan  hiçbir ideolojik fikir yok normaldebir arada tutan yıllardır hep birbirleriyle taban taban zıt, 180 derece farklı şeyleri savunan  partiler nasıl oluyorda millet ittfakı adı altında, adınada  miilet ittifakı diyerek milleti yansıtmayan bir ittifak aslında ama nasıl bir araya gelebiliyorlar? Aslında tek bir sebebi var , tek bir cevabı var sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yapığı tüm kazanımları iktidarını bu ülkeye yaptığı tüm kazanımların önene geçip  her ne yaptıysa yakıp yıkmak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek”dedi .

Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan ; Ürgüp FM Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Paslanmaz Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan’a Teşekkür Belgesi takdimi yanında “Yaşa Sevdiğim” şiir kitabının birinci ve ikinci baskısı ile Kapadokya Şiir Şöleni kitaplarını hediye etti.