AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu ev sahipliğinde düzenlenen iftar proğamına Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Emre Çalışkan ve Yücel Menekşe, MHP Milletvekili Adayı Sait Yüksel, Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer, AK Parti Kozaklı ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda Kozaklılı vtandaşlar iftar programında bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan ; "Kozaklı ilçe teşkilatımızın vermiş olduğu iftar programına Milletvekili adayımız Yücel Menekşe ile birlikte katılarak Kozaklı’lı hemşerilerimizin hem iftar sofralarına hemde Gönül sofralarına misafir olduk. Kozaklı DEVAM diyor.. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin.. ."dedi.   

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Yücel Menekşe'de açıklamasında; "İftar sofrasının bereketini Kozaklı’da vatandaşlarımızla paylaştık. Allah kabul etsin. Kozaklı’da Cumhur ittifakını Ramazan ayının bereketli Sofrası buluşturdu. MHP Nevşehir milletvekili adayı Sait Yüksel ve Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ile birlikte Cumhur ittifakını konuştuk." dedi.

İftar yemeğinin ardından AK Parti Kozalı seçim bürosunu ziyaret ederek, Burada partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili adayları Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan 24 Haziran seçimleri ile ilgili çalışmaları değerlendirdiler.

Milletvekili Adayı Menekşe, "AK Parti Kozaklı seçim büromuzda teşkilatımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımız Kozaklı’dan Nevşehir’e 3 milletvekilinin kazanılacağı müjdesini verdi" dedi.