Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, milletin kendilerine verdiği emaneti her alanda alınlarının akıyla taşıdıklarını söyledi. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider,ilk olarak sabah saatlerinde meteristeki esnaflarla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinleyip, bu sorunların giderilmesi için çaba göstereceklerini ifade ettiler.


Gizligider açıklamasında; Güne Meteriste şehirimizin kadim esnaflarıyla başladık, Nevşehir'de siyasetin ve gündemin kalbi burasıdır. Meteris 
esnafımız sokağı temsil ediyor” diyerek ‘Sokağa hakim olan bir millet ekonomiye ve siyasete hakimdir’ ifadesini kullandı.

Her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını ifade eden Gizligider, burada samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette milletin kendilerine verdiği emaneti ekonomiden eğitime, özgürlükler ve barıştan sağlığa, dış politikadan tarıma kadar her alanda alnının akıyla taşımaya çalıştıklarını ifade etti.

Meteris çarşı esnaflarıda bu nezaket ziyaretlerinden duydukları memenuniyeti dile getirerek Milletvekili Gizligider'e teşekkür ettiler.

Yoğun hafta sonu proğramı içerisinde akşam saatlerinnde bir dizi hasta ziyaretleriyle vatandaşların gönlünü alan Milletvekili Gizligider, Hastalarımıza şifa diliyor, makbul olacağı müjdelenen dualarını istiyoruz dedi.