AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve Belediye Başkanı Kamil Duru ile birlikte Nevşehir'in Çat kasabasında incelemelerde bulundu.

Çat Kasabasına ziyarette bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, gezdiği yerlerdeki yapılan okul ve binalarda incelemeler yaparak bilgiler aldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada;"Çat Ağyazı yolunu söz verdiğimiz gibi yaptık. Spor salonumuz hazır, Halk sağlığı merkezimizi yeniliyoruz. Hayırlı olsun." dedi.

Sırasıyla Çat kasabasına yapılan spor salonunu ve yenileme çalışmaları devam eden halk sağlığı merkezini gezen Milletvekili Gizligider daha sonra Çat Kasabasında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün'den bilgi aldı. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun da hazır bulunduğu asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Özgün, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK yatırımların aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti. Gizligider, “ AK Parti hükümeti olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. AK Parti hükümeti olarak asfaltsız köy ve belde yolu kalmayacak sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunuz yaşıyoruz. Çat Kasabamıza yaptırılan asfaltlama çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.