AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 98. yıldönümünün Türkiye'nin kaderinde bir dönüm noktasını oluşturduğunu belirten Milletvekili Gizligider mesajında şu ifadelerde bulundu: 

‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ anlayışıyla açılan ve bağımsızlık mücadelemizde eşsiz kahramanlık gösteren bu aziz millete öncülük eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 98. Yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan gazi meclisimiz tarih boyunca halkımızın iradesinin tecelligahı, istikbalimizin ve bağımsızlığımızın teminatı olmuştur.

Meclisimizin açıldığı bu anlamlı gün aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal tarafından dünya çocuklarına armağan edilmiş, çocuk bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Yalnızca Türkiye'nin değil, dünyanın bütün çocuklarına adanan bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı evlatlarımızın bayramını kutluyor, meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal ile Kurtuluş Savaşı'nı sevk ve idare eden ilk meclisteki bütün milletvekillerini, istikbalimiz için canlarını feda eden şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.