AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir'de çat-kapı ev ziyaretlerine devam ediyor. Gizligider, "Nevşehir'de Kış akşamları Çat Kapı Vekil Geldi" ziyaretleri kapsamında 2000 Evler ve 15 Temmuz Mahallelerinde ki aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi. 

Ev ziyaretlerine ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "konuk olduğumuz ev sahipleri ile aile hayatlarından, Nevşehir ve ülke siyasetine kadar her konuda görüş alışverişinde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizlere kapılarını, gönüllerini açarak, sohbetleriyle, ikramlarıyla ve yakın ilgileri ile bizi misafir eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Gizligider, vatandaşlar ile iç içe olmaya çalıştıklarını belirterek, “Her zaman olduğu gibi bugünde aile ziyaretimize devam ediyoruz. Kış akşamları Çat Kapı Vekil Geldi ziyaretleri kapsamında bugünde, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar ve İlçe Yönetimi ile birlikte ailelerimizi ziyaret ettik. Amacımız her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızla iç içe olup, varsa onların sorunlarını dinlemek ve çareler bulmak. Ben ailelerimize mutlu huzurlu günler diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.