AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, seçimlere henüz 2 yıl olmasına rağmen, her an seçim olacakmış gibi köy çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir Köylerini her fırsatta aralıksız ziyaret eden Milletvekili Gizligider'in geçen haftaki proğramında da tepeköy, topaç kozluca, yuva, özyayla, doğala, basansarnıç köylerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nevşehir'de geçtiğimiz hafta tepeköy, topaç kozluca, yuva, özyayla, doğala ve basansarnıç köylerini ziyaret eden Gizligider, muhtarlar ve vatandaşlardan sorunları dinledi. Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla muhtarların sorunları ve ihtiyaçları dinlendi. Köylerde genç nüfus için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.


Gizligider, ziyaretlerinde köy muhtarları ve vatandaşları dinleyip notlar aldıktan sonra köylülerin sorunlarının çözüme kavuşması için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Köy sorunlarını yakından takip ettiklerini ve gittikleri her köyün sorununu birebir yerinde görme imkanı bulduklarını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, "Köylerimizin sorunlarının giderilmesi noktasında son 15 yıl içerisinde önemli çalışmalar yapıldı. Hizmet alamayan köy bırakmadık. Bizzat milletvekilleri olarak köylere giderek inceleme yapıyor, varsa bir eksik giderilmesi için talepleri yerinde dinliyoruz. Köylerimiz bizim için çok önemli. AK Parti iktidarımız her bir köye bizzat ulaşarak hizmetini veriyor. Tüm eksikleri bir anda gidermek mümkün değil ama büyük gayretler harcanıyor." dedi. Gizligider, gezisi sırasında köydeki yaşlılar ve çocuklara da özel ilgi gösterdi.