AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kuyulutatlar Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Derinkuyu gezisinde  Kuyulutatlar köyüne gelerek köy Muhtarı Hürrem Demir ve Köylü vatandaşlarla buluşarak çiftçilerin sorunlarını dinledi. Kuyulutatlar köyünde yapılan çalışmaları yerinde İnceleyen Gizligider, Cuma namazı çıkışında vatandaşlarla bir araya gelerek burada vatandaşlarla sohbet etti.

Kuyulutatlar köyünde yapılan İncelemelerinin ardından köylülerle bir araya gelen Nevşehir Milletvekili Gizligider burada muhtar Hürrem Demir'den köyün sorunlarını dinlediler.


Ziyarette köy muhtarı ve çiftçilerle buluşan Gizligider, "Meclis tatilinde vatandaşlarla kucaklaşmamaız devam ediyor bu kapsamda bu günde Kuyulutatlar köyümüzü ziyaret ettik, yaptığımız yatırımları değerlendirerek taziye ziyaretlerinde bulunduk" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada; "Bugün ziyaret ettiğimiz Kuyulutatlar köyünde, yaptıklarımız ve yapacaklarımızı konuştuk, hizmetlerimizle her zaman Kuyulutatlar halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Köy ziyaretlerinde Nevşehir Ak Parti Milletvekili Gizlider’e, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Halil Aksüt parti yönetimi ve köy muhtarları eşlik ettiler.