Meclisin 1 Ekim’e kadar tatile girmesini fırsat bilen Milletvekili Gizligider soluğu Nevşehirli vatandaşların arasında aldı.

TBMM’nin 1 Ekim’e kadar tatil ilan edilmesinin ardından Nevşehir’deki çalışmalarına hız veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, partilileriyle beraber köy köy mahalle mahalle gezerek, hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de esnafa hayırlı işler diledi.


Türkiye Büyük millet Meclisi’nin tatil olması ile Nevşehir'e dönen AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir'de adeta ayak basmadık yer bırakmadı. Halk Günleri uygulamasını Nevşehir geneline taşıyan Gizligider, bu kapsamda Köy ziyaretleri, Esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleriyle istişare ederek 7 gün esasıyla geceli gündüzlü vatandaşlarla geçiriyor.

Siyasetçilerin sadece seçim dönemlerinde vatandaşın yanında olmaması gerektiğine en güzel örnek olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider,  çarşı ve sanayi esnaflarını ziyaret ederek, tek tek hayırlı işler diledi. Esnafın sorunlarını dinleyen Gizligider, kahvelerde de emekli vatandaşlarla buluştu.  

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Gizligider, “Meclis tatile girdiği günden bu yana Nevşehir’de sık sık halkımızla bir araya gelmeye gayret ediyorum. İnsanlarımızın mutlu günlerinde mutluluklarını, acı günlerinde acılarını paylaşıyorum. Kahvede oturan vatandaşımızdan, pazarda alışveriş yapan teyzelerimize kadar dertlerine ortak olmaya, olabildiğince onların sıkıntılarını dinlemeye çabalıyorum. Bu şekilde sadece Nevşehir'de değil, Nevşehir'in her ilçe, belde ve köylerinde de vatandaşlarımıza dokunmaya devam edeceğim” dedi. 

Düğün, cenaze, hastane ve hac'dan gelen vatandaşlarla da bir araya gelerek onların sevinci ve üzüntülerine ortak olan Gizligider, vatandaşların hayır dualarını alıyor.