Milletvekili Gizligider, Cuma namazı çıkışında Nevşehir Yeni Mahallesi sakinleri ve esnafları ile buluştu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir Sigorta Acenteleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek sektörün taleplerini dinledi.

Sigorta sektöründeki talep ve sıkıntılarını dile getirmek amacıyla AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ile bir araya gelen Nevşehir Sigorta Acenteleri yetkilileri, Sigortacılık sektöründeki karşılaştıkları sıkıntıları ve taleplerini milletvekiline aktardılar. Nevşehir Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Lokman Kozan ve Yönetim Kurulu üyesi Aşkın Kızılbayrak, "AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Ebubekir Gizligider ile yaptığımız toplantı Sigorta acenteleri adına olumlu geçmiştir. Milletvekilimizden özellikle don ve kuraklık teminatının yürürlüğe alınmasını için gerekli çalışmaların yapılmasını istedik. Ayrıca Sigorta Acenteleri yetkilileri, Meslek Komitesi üyeleri ve İl Delegeleri sigortacılık sektöründe karşılaştıkları sorunları ve taleplerini AK Parti Nevşehir milletvekilimiz Gizligider'e ilettiler. Çözüm yollarının bulunmasını talep ettiler. Bizlerle bir araya gelen,  sıkıntı ve taleplerimizi dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Ebubekir Gizligider'e Nevşehirli sigortacılar adına teşekkür ediyorum" dedi.


Nevşehir Sigorta Acenteleri Yetkilileriyle bir araya gelmekten dolayı memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise, "Sigortacılık sektöründe Nevşehirli sektör yetkililerinin karşılaşılan sıkıntıları ve taleplerini dinledim. Biz Nevşehir milletvekilleri olarak üzerimize düşen görevi yapmaya ve çözüm bulmaya hazırız" dedi.

Ziyaret AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Sigorta Acenteleri yetkililerinin günün anısına çektirdikleri toplu fotoğraf ile son buldu.